Workshops – aanmeldingsformulier


Op de kalender kan je alle reeds geplande workshops terugvinden.

Workshops duren steeds 2 uur.
We werken bewust in kleine groepen van minimum 3, maximum 6 deelnemers.
We oefenen een knooptechniek stap voor stap in met speciale draagpoppen. Hierbij is er bijzondere aandacht voor veiligheid!

In een workshop over draagzakken leer je de verschillende draagsystemen kennen en krijg je uitgebreid de kans om jouw ideale draagzak te vinden. Je leert ook hoe je je baby veilig in een draagzak brengt en hoe je kan zien of de draagzak goed past en de juiste ondersteuning geeft.

Interesse in een  workshop? Meld je hieronder aan.
Vanaf 3 personen wordt een tijdstip voor een workshop bepaald via Doodle.

Via dit formulier kan je je interesse aangeven voor één of meer workshops. Van zodra er 3 mensen interesse hebben, plannen we met een Doodle een moment in dat voor iedereen past. Je inschrijving is definitief na bevestiging wanneer een datum werd vastgelegd. Aantal deelnemers per workshop is min. 3 - max. 6. De prijs is € 35 per persoon - € 60 per koppel. We werken bewust met kleine groepen om optimaal aandacht te kunnen geven aan veiligheid en de correcte techniek. Tijdens een workshop knopen we met speciaal verzwaarde draagpoppen. Thuis kan je oefenen met je baby. Op onze maandelijkse draaginloop kan je je techniek komen demonstreren en extra tips vragen.
Je mailadres wordt enkel gebruikt voor het inplannen van een workshop en niet gedeeld met derden.