Links

Partners: vroedvrouwen, gynaecologen, artsen, organisaties, …

Mom Gynaecologie praktijk – Beveren
Mom is een praktijk van enkele gedreven gynaecologen en vroedvrouwen waar je terecht kan voor een hele waaier aan gynaecologische vragen, infosessies rond je zwangerschap en bevalling, zwangerschapsyoga en meer. Mom is ook voorstander van ergonomisch dragen. Ook Buik tegen Buik geeft regelmatig infosessies en workshops over dragen op de praktijk.

Die Trageschule Nederland
Nederlandse afdeling van Die Trageschule Dresden, een organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in ergonomisch dragen en het opleiden van draagconsulenten.

Vroedvrouwenpraktijk Vita Nova
Zelfstandige vroedvrouwenpraktijk te Sint-Niklaas
Elke derde donderdag van de maand geven ze Workshops in combinatie met een Baby-Café

Collega Draagconsulenten in België en Nederland

Arja Jorna – familiekoestering
Mama van 3 kindjes en draagconsulent in Emmeloord, Nederland.

Producenten van draagdoeken en draagzakken

Babylonia
Dé Belgische producent van draagdoeken en sinds kort ook een ergonomische draagzak.
Babylonia staat voor duurzaamheid, ecologische en sociaal verantwoorde baby artikelen.

SmallVips – rekbare en geweven draagdoeken
SmallVips is een Nederlands bedrijf opgericht door Marian Malek en Esther Sinke. Samen hebben ze 5 kinderen en daarmee zijn wij rijk aan ervaring op het gebied van slapen en verzorgen. SmallVips ontwerpt nieuwe en vernieuwende producten en heeft een unieke 100% natuurlijke bamboe-collectie.
Je kan de rekbare VipCarrier en de geweven fair trade Portamundo draagdoeken van SmallVips ook verkrijgen bij Buik tegen Buik!

Pure Baby Love – geweven draagdoeken
Pure Baby Love is een jong Nederlands bedrijf ontstaan uit eigen positieve ervaringen en plezier met het dragen van onze eigen kindjes. Ze ontwikkelen mooie en hippe ergonomische draagdoeken voor pasgeboren baby’s tot peuters. Pure Baby Love wil het dragen van kindjes voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar maken. Ze streven naar een kwalitatief hoogwaardig product voor een redelijke prijs.
Ook de heerlijk zachte doeken van Pure Baby love zijn te verkrijgen bij Buik tegen Buik.